dilluns, 26 de novembre del 2012

Els dracs


Els dracs són immensos rèptils alats, membres d'una de les races més antigues que existeix en la mitologia.
Són famosos per la seva enorme figura, d'uns trenta metres, i per les seves qualitats màgiques.

Els dracs es poden classificar segons el color de les seves escates. Dins de cada espècie de drac hi ha categories que es basen en l'edat. El poder d'un drac va en augment amb els anys, de manera que els dracs adults són, possiblement, les criatures més poderoses dins el món mitològic.

Són éssers independents que poques vegades viuen en comunitat. Prefereixen tenir el seu propi cau, generalment una cova gran, on guardar les seves pertinences i preuats tresors. Per a un drac, el seu tresor és una cosa molt valuosa; fa el seu llit amb muntanyes de joies i monedes i es delecta mirant-les.

La seva pell és escamosa i amb els anys es va fent més dura. A més, sol tenir gemmes enfilades entre les escates que desvien les fletxes. Per això, es pensa que els dracs adults són immunes als projectils.
La intel·ligència d'un drac és variable, pot anar des de la d'un astut animal fins a la d'un ésser intel·ligent com pocs. Independent de la seva intel·ligència, un drac és un ésser amb els sentits molt aguts, pel que pot detectar fins i tot a éssers invisibles. A més, un drac té clarividència natural en el seu cau i escolta fins al mínim so dins d'ella.
Els dracs es caracteritzen pel seu atac a través de l'alè. Cada drac, depenent de les seves característiques, atacarà amb un alè diferent, ja sigui foc, àcid, un con de gel, gas, raig elèctric, etc. També ataca amb les urpes, amb els enormes ullals, potejant, assotant amb les ales i amb cops de cua.
El vol del drac és molt àgil malgrat la seva gran mida. És característic el seu vol en ris, igual que el circular, per llançar-se després en picat.
Un drac és un ésser màgic que té capacitat de llançar conjurs. Aquests conjurs són adquirits durant els anys, per aquest motiu un drac adult és més poderós màgicament que un jove. Els conjurs els llancen innatament, sense necessitat de llibres ni objectes màgics.
Durant els anys s'han definit dos grups principals entre els dracs, els bons i els dolents. Normalment, no interactuen entre ells ja que aquestes dues subespècies porten separades moltíssims anys.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada